The Regaine Band

50s, 60s and 70s rock

Medlemmar

Alla är 60+ Vi var med när det hände på riktigt 


Janis Zalitis

(71 år) Bas och körsång. Spelade på 60-talet i The Ladykillers på studentklubbar i Stockholm samt på 70-talet i ett svensk-lettiska band. Dundurs som gav ut 4 LP-skivor under viniltyden med rock på lettiska. Har varit med i The Regaine Band sedan början för snart 30 år sedan. Favoritlåt : Long Train Running (the Doobie brothers).Urban Berg.

(68 år). Trummor. Har spelat i Original Sounds på 60-talet. Kom till The Regaine Band för ca 30 år sedan. Spelade parallelt med Original Sounds och The Regaine Band ända till The Sounds lade ner för tre år sen. Favoritlåt : the Power of Love (Huey Lewis and the News).
Lars R Roos.

(67 år) Keyboards och körsång. Spelade i tillfälliga band på slutet av 60-talet. Har annars filat på låtar mest hemma innan han kom till The Regaine Band för 25 år sedan. Favoritlåt : Whiter shade of pale (Procol Harum).


Per Karlander.

(OK, han är bara 63 år, men är nästan på rätt sida i alla fall). Solo-gitarr och körsång. Har alltid minst fyra gitarrer i sitt sitt ställ som han köper och säljer hela tiden. Har spelat i diverse band.

Ibland har han också hoppat in i bluesband lite här och där som basist. Har varit med i The Regaine Band i 15 år. Favoritlåt : Unchain my heart (Joe Cocker).