The Regaine Band

50s, 60s and 70s rock

Om oss

The Regaine Band är ett coverband som gärna spelar på partyn . De bästa festerna brukar vara  för de som firar jämna 40 -, 50 - och 60 år. Vi spelar också på företagsfester. Under åren har vi spelat på mer än 100 ställen. Har vid två tillfällen också spelat på stora scenen i Kungs-trädgården. Restaurangernas dag.

Musikstilen är rock och pop-musik. Vi är ett dansband, men vi spelar låtarna som de lät ursprungligen. D v s att vi inte slätar ut dem. Rock ska låta som rock och ballader ska låta som ballader. Vi vill göra dem så lika originalet som möjligt och arbetar hårt med de svåra ställen för att de ska bli ungefär lika bra.

Några låtar ur vår spellista; Have you ever seen the rain, Tequila sunrise, Long train running, The power of love, Just the way you are, Gimme some lovin, Rock and roll is King, I can see clearly now, I shot the sherif, Lying Eyes, Unchain my heart, Under the boardwalk, Whiter shade of pale..... Normalt går det åt 50 låtar på en kväll, men vi har mer än 200 låtar som vi kan plocka fram om det skulle behövas.

Bandet bildades för 30 år sedan av Kjell Eklund som tyvärr gått bort. Men bandet i sig lever hela tiden. Vi är odödliga. :-)